top of page

Használati útmutató

cipőinkhez

A lábbelikhez ausztrál merinó gyapjat használunk, melyet aztán vékony marhabőrrel talpalunk. A talpbőr megerősítésére és védelmére, valamint a csúszásgátlás érdekében végül gumitalp kerül a lábbelire.

tekergő-benti cipő terv.jpg

A Tekergő cipők alapvetően benti használatra, illetve száraz időben akár utcai használatra is alkalmasak. A cipő nemez része nem vízálló, nagyobb mennyiségű víztől átázik. Az esetleges komolyabb szennyeződések (mint a tinta vagy bor…) okozta elszíneződések nem eltávolíthatók. A cipő mosógépben nem mosható. A bőr festése bőrbarát és megfelelően fixált. Ha foltszerű nedvesség éri, az enyhe nyomot hagyhat maga után. Kevéssé nedves ruhával áttörölve a felületet, akár eltüntethető a sérülés. A bőr, amint a nemez, szintén nem vízálló.

 

A lábbeli néhány sérülésére garanciát vállalunk: ezek a cérna szakadása és a talpgumi ragasztási hiba miatti leválása, a cipő rendeltetésszerű használata mellett. A nem megfelelő használatból adódó sérülésekért sajnos nem tudunk felelősséget vállalni. A tárolás során ügyeljünk arra, hogy lábbelink száraz, világos (molyok számára kedvezőtlen) helyen pihenjen addig, amíg újból használatba nem vesszük.

 

A Tekergő műhely köszönetet mond, amiért nemezünket választottad. Kívánjuk, hogy egészséggel és örömmel használd!

bottom of page